Workshop organiseren Dag van de Publieke Dienstverlening

De Dag van de Publieke Dienstverlening wordt gehouden op woensdag 4 juni a.s. in The Hague Conference Center New Babylon.

De aanmelding om een werksessie te organiseren rondom het thema Samen is inmiddels gesloten.

Voorwaarden voor een workshop

Voor de werksessies gelden een aantal randvoorwaarden:

  1. Er zijn minimaal twee organisaties betrokken of één organisatie en burger(s) betrokken bij de werksessie (in de totstandkoming van en/of tijdens de werksessie).
  2. Indien mogelijk is er een Eerste of Tweede Kamerlid betrokken bij de werksessie (in de totstandkoming van en/of tijdens de werksessie).
  3. De werksessie gaat in op een van de vier richtingen: Samen Werken; Samen Oplossen; Samen Doen; Samen Vooruit.
  4. De werksessie is interactief en bestaat uit interactieve werkvormen.

Let op: dit betreft de inschrijving voor jouw workshop. Besluitvorming over de programmering volgt later. Je ontvangt bericht over de doorgang van de werksessie. 

Omschrijving van de werksessie

Beantwoord onderstaande vragen in het digitale aanmeldformulier. (aanmelding is inmiddels gesloten)

  1. Titel (onderwerp):     
  2. Korte omschrijving van de werksessie t.b.v. de aankondiging: (deze omschrijving wordt bij doorgang waar nodig geredigeerd voor de website)
  3. Het motto van de dag is Samen… Op welke manier sluit deze werksessie aan bij een van de richtingen Samen Werken; Samen Oplossen; Samen Doen; Samen Vooruit?
  4. De Dag van de Publieke Dienstverlening is geen momentopname, maar onderdeel van een bredere beweging rondom de samenwerking tussen politiek, uitvoering en beleid en de verbetering van de publieke dienstverlening. Op welke manier draagt deze werksessie bij aan deze beweging in de toekomst en hoe wil je de deelnemers hierin meekrijgen?
  5. Welke partijen zijn betrokken bij de organisatie van deze werksessie?
  6. Voor wie wil je deze sessie (met name) geven en wat maakt het voor hen interessant/relevant? Wat kunnen zij hiervan opsteken of meenemen naar hun eigen organisatie?
  7. Wat hoop je zelf op te halen uit deze sessie?
  8. In de evaluatie van voorgaande jaren kwam naar voren dat er behoefte is aan actieve en interactieve werkvormen. Wat is de vorm van de werksessie?
  9. Welke faciliteiten heb je nodig voor de verzorging van je sessie (beamer, scherm, flipover, etc.)? NB: laptop dien je als werksessieleider zelf mee te nemen.
  10. Wat is het maximale aantal deelnemers in de werksessie en in welke gewenste opstelling?
  11. Wij gaan ervanuit dat er maximaal twee werksessieleiders aanwezig zijn en Kamerleden. Als er meer mensen betrokken zijn vanuit de organisatie kun je hier toelichten waarom dit nodig is voor deze werksessie.
  12. Het middagprogramma bestaat uit twee rondes werksessies. Ben je bereid om de werksessie twee keer te geven.
  13. Zijn er nog vragen of aandachtspunten waar we rekening mee moeten houden?

Zalen en apparatuur

De grootte van de zalen varieert van 16 (betreft 2 zalen) tot 500 personen (plenaire zaal). Het merendeel van de zalen heeft capaciteit tussen 40-80 personen. 

Contactgegevens

  1. Hoeveel personen zijn betrokken bij de organisatie van deze sessie? [drop-down menu om te bepalen hoe vaak onderstaand vraagblok wordt getoond]
  1. Vul per persoon die betrokken is bij de organisatie onderstaande gegevens in:
    1. Naam:
    2. Organisatie:
    3. Mailadres:
    4. Telefoonnummer:

Sluitingsdatum

Bedankt voor je aanmelding, we nemen zo spoedig mogelijk contact op. 

Je ontvangt bericht over de doorgang van de werksessie. De deadline voor het aanmelden van een werksessie was 10 maart 2025.